עוף אינדונזי

מצרכים

6 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים

מיץ מחצי לימון

2 כפות דבש

פחית חלב קוקוס

חצי כוס מים

2 שיני שום כתושות

כף ג'ינג'ר מגורד

כפית צ'ילי יבש

3 כפות סויה

רצועות חזה עוף

אופן ההכנה

חותכים את העוף לחתיכות יפות ולא גסות, ומשרים בסויה כחצי שעה

מחממים בסיר את שאר המרכיבים לקבלת רוטב אחיד ומסמיכים על אש גבוהה כ- 10 דקות.

במחבת מטגנים את העוף עד הזהבה ומוסיפים לרוטב.

מגישים על אורז לבן, מעל מפזרים בצל ירוק.

[shopeat_button]

קטגוריה: עופות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *