עוף בחמאת בוטנים וביסלי

 

 

מצרכים:

8 שוקי עוף ללא עור

1 שקית ביסלי גריל גדולה (200 גר') טחונים דק במעבד מזון

2 כפות חמאת בוטנים

2 כפות רוטב סויה

2-3 כפות מים

 

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את חמאת הבוטנים, רוטב הסויה והמים ליצירת משחה

יוצקים על שוקי העוף ומעסים אותם

מצפים כל שוק בפירורי ביסלי ושמים על נייר אפייה

אופים כשעה, הופכים פעם אחת בדרך

 

מקור המתכון: שי-לי ליפא

קטגוריה: עופות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *