פיצה ביתית

 

מצרכים לבצק:

חומרים למגש אחד לתבנית של תנור ביתי

400 גר' קמח
25 גר' שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1-2 כוסות מים פושרים
2 כפות שמן זית

 

מצרכים לרוטב:

200 גר' עגבניות מרוסקות בשימורים

100 גר' רסק עגבניות

כפית סוכר

מלח לפי הטעם

2 כפיות שמן זית

אורגנו – לשים ברוטב או בבצק

 

 גבינה:

150 גר' גבינת עמק מגוררת

150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

 

אופן הכנה:

מערבבים את כל המצרכים לבצק פרט לקמח שנכנס בסוף, ולשים לבצק נוח לעבודה.   מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים באזור מחומם.  מרדדים לגודל התבנית, מורחים רוטב ותוספות ואופים

אני מעדיפה לחלק את הבצק לפיצות אישיות, חלק מהרוטב אני מערבבת עם טונה ומורחת על הבצק

אופים בחום של 170 מעלות, בערך 20 דקות עד חצי שעה

 מקור המתכון – מאור פרנק

[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *