פסטל תפו"א ובשר

 


 בצלחת…





מצרכים:

6-7 תפו"א בינוניים מבושלים עד ריכוך

2 ביצים קשות

חצי קילו בשר טחון

2 בצלים קצוצים דק

 

2 שיני שום כתושות

שמן זית

חופן פטרוזיליה קצוצה

תבלינים: מעט כורכום, מלחפלפל,תיבולית צלי

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הבשר והתיבולית,

הפלפל והמלח והפטרוזיליה, מטגנים ומצננים.

מועכים את תפו"א האדמה למחית חלקה, מוסיפים פלפל שחור

בנדיבות, מלח, מעט שמן זית וקורט כורכום.

הרכבת הפסטל:

מחלקים את מחית התפו"א ל-2. חלק אחד

משטחים על תבנית משומנת, מעליה את הבשר ומעל הבשר מגרדים

עם פומפיה את 2 הביצים הקשות. מרטיבים מעט את הידיים

ולוקחים כדורים קטנים של הפירה שנשאר, מועכים מעט ומסדרים

בשכבה אחידה מעל שכבת הבשר.

יוצקים מעט שמן על הפסטל, ועוברים שורות שורות עם מזלג.

אופים שעה בחום גבוה, עד השחמה.

הכי טעים עם סלט ירקות ערבי שהגיר נוזלים…שאותם יוצקים על הפסטל.

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *