פריקסה טוניסאי

מצרכים:

ללחמניות –

2 כפות שמרים יבשים
1 כף מלח
3 כפות סוכר
שליש כוס שמן זית
1 קילו קמח
2-3 כוסות מים, לשים לב אחרי הכוס השניה

אופן ההכנה:

לערבב קמח + סוכר ושמרים, להוסיף שמן, מים ומלח, ללוש במיקסר 15 דקות עד שהבצק רך
אחרי ההתפחה יוצרים לחמניות בגודל מתאים, מניחים על ריבועי נייר אפייה, מתפיחים שוב ומניחים את הלחמניות עם הנייר אפיה בתוך השמן.

(מקור המתכון ללחמניות: יונית צוקרמן)

סלט תפו"א, טונה וביצה קשה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מצרכים:

1 בצל קצוץ דק
5 תפו"א מבושלים, חתוכים לקוביות
1 פחית טונה משומרת
4 מלפפונים חמוצים קצוצים
2 ביצים קשות קצוצות
פלפל שחור בנדיבות, מלח

 

אופן ההכנה:

מערבבים לסלט ושומרים במקרר מכוסה, עד ההגשה

מגישים עם לימון כבוש, זיתים שחורים, אריסה, חמוצים..

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *