מצרכים:
בצק שמרים חמאה מוכן של "מעדנות"
למלית פרג:
300 ג' פרג טחון
200 ג' סוכר
1 כף דבש
250 מ"ל חלב
50 ג' חמאה
גרידה מלימון אחד
1 ביצה בגודל M
4 כפות אגוזים קצוצים (אופציונלי)
אופן ההכנה:
מרתיחים חלב, סוכר, חמאה, גרידה לימון ודבש
מסירים מהאש, מוסיפים את הפרג והאגוזים. – מערבבים היטב
מקררים את המלית כ- 10 ד' ומוסיפים את הביצה, מורחים על הבצק המוכן את הפרג מגלגלים לרולדה. מורחים ביצה וחורצים חריצים לאיוורור. אופים בחום 180 עד השחמה
מקור מתכון המלית – מיקי שמו
כתיבת תגובה