פשטידת ירקות

 

 

 

מצרכים:

4 קישואים

2 גזרים

1 בטטה גדולה

3 תפו"א

2 בצלים

6-7 ביצים

3 כפות קמח

1 כפית אבקת אפייה

כף אבקת מרק בצל

מלח, פלפל

רבע כפית אגוז מוסקט

2 כפות פטרוזיליה טרייה/ מיובשת

 

אופן ההכנה:

מגרדים את הירקות בפומפיה או מעבד מזון

שמים במסננת ומפזרים מעל מלח

אחרי שעה סוחטים ומוסיפים את שאר המרכיבים

משמנים תבנית עגולה חד"פ, יוצקים את התערובת

ואופים בחום 180 עד שמשחים

 

לא מומלץ לפרוס את הפשטידה מיד לאחר האפייה

כדאי לתת לה לנוח חצי שעה ורק אז לפרוס

לפעמים אני מכינה את אותה פשטידה מקישואים בלבד

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *