מצרכים:
5 בצלים גדולים
2 סלסאות פטריות טריות פרוסות
מקפיצים בשמן זית עד שהבצל זהוב
5 כפות קמח
1 כוס חלב
3-4 ביצים
מלחפלפל
אופן ההכנה:
מוסיפים את הקמח לתערובת הבצלים והפטריות, עד שהקמח מזהיב קלות, מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, הביצים והתבלינים.
אופים 180 עד שמשחים יפה, בתבנית 26.
לא לאפות בתבנית יותר קטנה, פנים הפשטידה נשאר נא.
הקרדיט לפשטידה המדהימה הזו, הוא לד"ר חגית פלוסר שעובדת איתי (:
[shopeat_button]
כתיבת תגובה