פשטידת פטריות רבוכה


מצרכים:

5 בצלים גדולים

2 סלסאות פטריות טריות פרוסות

מקפיצים בשמן זית עד שהבצל זהוב

5 כפות קמח

1 כוס חלב

3-4 ביצים

מלחפלפל

 

אופן ההכנה:

מוסיפים את הקמח לתערובת הבצלים והפטריות, עד שהקמח מזהיב קלות, מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, הביצים והתבלינים.

אופים 180 עד שמשחים יפה, בתבנית 26.

לא לאפות בתבנית יותר קטנה, פנים הפשטידה נשאר נא.

 הקרדיט לפשטידה המדהימה הזו, הוא לד"ר חגית פלוסר שעובדת איתי (:

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *