מצרכים:
5 תפו"א בינוניים
3 בצלים
4 ביצים
תבלינים: כורכום, פלפל שחור בנדיבות, מלח, מעט אבקת מרק (ללא MSG)
אופן ההכנה:
חותכים את התפו"א לחצי ולרבע, ופורסים דק.
מטגנים במחבת טפלון רחבה עד שנעשה צ'יפס – מסננים ומניחים בצד.
עם אותו השמן, מטגנים את הבצל (חותכים כמו התפו"א).
טורפים את הביצים ומוסיפים את התבלינים.
מעבירים את התפו"א + הבצל לתערובת הביצים ומחזירים הכל למחבת.
הופכים בזהירות עם צלחת, להשחמה של הצד השני.
מגישים חם.
[shopeat_button]
כתיבת תגובה