פשטידת צ'יפס ובצל


מצרכים:

5 תפו"א בינוניים

3 בצלים

4 ביצים

תבלינים: כורכום, פלפל שחור בנדיבות, מלח, מעט אבקת מרק (ללא MSG)

 

אופן ההכנה:

חותכים את התפו"א לחצי ולרבע, ופורסים דק.

מטגנים במחבת טפלון רחבה עד שנעשה צ'יפס – מסננים ומניחים בצד.

עם אותו השמן, מטגנים את הבצל (חותכים כמו התפו"א).

טורפים את הביצים ומוסיפים את התבלינים.

מעבירים את התפו"א + הבצל לתערובת הביצים ומחזירים הכל למחבת.

הופכים בזהירות עם צלחת, להשחמה של הצד השני.

מגישים חם.

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *