קוגל תפו"א ירושלמי

מצרכים:

7-8 תפו"א מגורדים

2 בצלים מגורדים

1 כפית אבקת אפייה

3-4 ביצים

מלח, פלפל שחור

מעט כורכום

3 כפות שמן

כף אבקת מרק (ללא MSG)

 

אופן ההכנה:

סוחטים את תפו"א היטב לאחר הגירוד, מוסיפים ביצים ואת שאר המרכיבים ומערבבים.

מורחים מעט שמן על תבנית רחבה, ויוצקים את הבלילה.

אופים כשעה על חום 170

[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *