קוסקוס טוניסאי

1

מתכון של חמותי שתחיה

 

מצרכים:

 1 קילו סולת

1 כף מלח

חצי כפית קינמון

קורט כורכום

לערבב יחד

1/2 כוס שמן

כוס מים

 

אופן ההכנה:

שמים בקערה גדולה את הסולת ואת המלח, כפית קינמון, קורט כורכום ומערבבים

יוצקים את השמן ומערבבים את הסולת עם השמן ביסודיות, כך שכל הגרגירים יהיו מצופים בשמן.

מתיזים בהדרגה כוס מים וממשיכים לערבב היטב בשתי הידיים. כשנוצרים גושים, מניחים להם להתייבש קצת, ואחר כך מעבירים אותם דרך נפה.

מעבירים את הגרגירים המנופים לחלקו העליון של סיר אידוי ומאדים 45 דקות. מחזירים את הקוסקוס לקערה ומתיזים עליו עוד כוס וחצי מים בהדרגה ותוך ערבוב בידיים. מחזירים לסיר האידוי ומאדים עוד חצי שעה, מנפים.

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *