קסאדייה

מצרכים:

טורטיות (בכמות זוגית)

רוטב פיצה

גבינה בולגרית פיראוס 5% מפוררת

גבינת מוצרלה פיראוס מגורדת

אופציונלי: זיתים, תירס, טונה

אופן ההכנה:

במחבת רחבה יבשה, מניחים דף טורטיה, מעליו מורחים רוטב פיצה, מפזרים מעט זיתים, בולגרית ותירס, ומעל מפזרים את המוצרלה.  סוגרים עם טורטיה נוספת מרוחה אף היא ברוטב פיצה ומחממים על אש נמוכה.

הופכים לצד שני ומזהיבים קלות.

מגישים חם עם שמנת חמוצה

קטגוריה: כללי, מאפים, שבועות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *