קציצות הודו אפויות

מצרכים:

חצי קילו חזה הודו טחון

חצי קילו שווארמה הודו נקבה טחון

2 פרוסות לחם מלא (או לבן) מושרות וסחוטות

2 ביצים

1 ראש כרובית מופרד לפרחים

1 בצל גדול מגורד

תבלינים: קימל טחון, גרגירי כוסברה טחונים, אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור

 

לרוטב:

1 בצל גדול קצוץ

תבלינים: 1 כפית קימל טחון, 1 כפית גרגירי כוסברה טחונים, מלח פלפל, חצי כפית קינמון טחון, עלי טימין מ-2 גבעולים

מטגנים את הבצל ומוסיפים את התבלינים

מוסיפים 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומכבים את האש

 

אופן ההכנה:

לקציצות – מערבבים את כל החומרים, מבשלים את הכרובית ומועכים לתוך העיסה

מניחים קציצות בגודל כף יד על תבנית רחבה

מעל יוצקים את הרוטב שיכסה את הקציצות

מכסים בנייר אפיה ואופים 45 דקות בתנור בחום 180

 

אני מכינה כמות גדולה מראש ומקפיאה

קטגוריה: כללי, עופות, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *