מצרכים:
חצי קילו חזה הודו טחון
חצי קילו שווארמה הודו נקבה טחון
2 פרוסות לחם מלא (או לבן) מושרות וסחוטות
2 ביצים
1 ראש כרובית מופרד לפרחים
1 בצל גדול מגורד
תבלינים: קימל טחון, גרגירי כוסברה טחונים, אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור
לרוטב:
1 בצל גדול קצוץ
תבלינים: 1 כפית קימל טחון, 1 כפית גרגירי כוסברה טחונים, מלח פלפל, חצי כפית קינמון טחון, עלי טימין מ-2 גבעולים
מטגנים את הבצל ומוסיפים את התבלינים
מוסיפים 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומכבים את האש
אופן ההכנה:
לקציצות – מערבבים את כל החומרים, מבשלים את הכרובית ומועכים לתוך העיסה
מניחים קציצות בגודל כף יד על תבנית רחבה
מעל יוצקים את הרוטב שיכסה את הקציצות
מכסים בנייר אפיה ואופים 45 דקות בתנור בחום 180
אני מכינה כמות גדולה מראש ומקפיאה
כתיבת תגובה