קציצות כאפתה טוניסאיות

 

קציצות שהולכות עם הכל, בתוך תבשיל, עם רוטב, בלי

אני שמה בהן סולת, שסופחת נוזלים ומעניקה אווריריות לקציצה

מצרכים:

חצי קילו בשר בקר טחון עם מעט שומן (אפשר גם שווארמה הודו נקבה, עוף טחון)

חבילה פטרוזיליה קצוצה

חבילה כוסברה קצוצה

2-3 ענפי שמיר קצוצים (אופציונלי)

1 בצל מגורד בפומפיה

כוס סולת

2-3 ביצים

 2 תפו"א מבושלים לא עד ריכוך מלא, מעוכים לפירה

תבלינים: מלח, פלפל שחור, חצי כפית קינמון, חצי כפית כורכום, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה

 

אופן ההכנה:

לערבב  את כל המרכיבים לעיסה אחידה, ליצור קציצות ולטגן.

הגרסה הבריאה – לאפות את הקציצות: (אני פחות אוהבת)

בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מרססת קצת ספריי שמן.

מסדרת קציצות בגודל בינוני על התבנית, מרססת מעל עוד שכבת שמן

אופה בערך חצי שעה, עם הפיכה אחת באמצע הדרך.

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
23 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *