מצרכים:
1 שקית ראשי ארטישוק קפואים
2 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
2 גבעולי סלרי + עלים, קצוצים
1 שקית אפונה עדינה
2 עלי דפנה
כורכום
מלח+פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף (ללא מונוסדיום)
אופן ההכנה:
בסיר מטגנים בצל עם שום, מוסיפה סלרי קצוץ + עלים וממשיכים לטגן.
לתוך הסיר – שקית של אפונה ירוקה עדינה, טימין טרי, עלי דפנה, מעט אבקת מרק ללא MSG, כורכום, מלח, פלפל (להוסיף גם כמה חצאי ראשי ארטישוק), מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לרתיחה – מנמיכים לאש הכי נמוכה ומכניסים את ראשי ארטישוק הממולאים.
כתיבת תגובה