תבשיל פקייעלה (טביחה בל-סלק)


בסיר – שמים 2-3 כפות מתמצית הסלק (ראה מתכון פקעילה נפרד), שעועית שהושרתה ללילה או שעועית לבנה קפואה של סנפרוסט

תבלינים: קימל טחון, קינמון (מעט מאד), כורכום, פלפל שחור, מלח.

מוסיפים מים עד חצי הסיר ובשר (עם עצם או בלי, שייטל, קורקבנים, בשר ראש, כתף טרי, קציצות או עוף,שוארמה הודו נקבה – הכל הולך).

מבשלים עד שהבשר רך.

אני אוהבת לשים  קוקלות וכאפתה ולבשל עוד חצי שעה (את הקוקלות שמים מהרתיחה הראשונה ואת הקציצות לקראת הסוף).

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *