בסיר – שמים 2-3 כפות מתמצית הסלק (ראה מתכון פקעילה נפרד), שעועית שהושרתה ללילה או שעועית לבנה קפואה של סנפרוסט
תבלינים: קימל טחון, קינמון (מעט מאד), כורכום, פלפל שחור, מלח.
מוסיפים מים עד חצי הסיר ובשר (עם עצם או בלי, שייטל, קורקבנים, בשר ראש, כתף טרי, קציצות או עוף,שוארמה הודו נקבה – הכל הולך).
מבשלים עד שהבשר רך.
אני אוהבת לשים קוקלות וכאפתה ולבשל עוד חצי שעה (את הקוקלות שמים מהרתיחה הראשונה ואת הקציצות לקראת הסוף).
[shopeat_button]
כתיבת תגובה