תפו"א אפויים

 

 

תפו"א שכמה שלא תכינו מהם, תמיד יבקשו עוד (:

5-6-7 תפו"א מזן דזירה, קלופים ופרוסים לפרוסות

בעובי ס"מ וחצי

בקערה לשים:

כף וחצי פפריקה מתוקה

3 כפות בצל מטוגן (משתמשת בבצל מטוגן מוכן של "דורות")

כף רוטב ווסטשייר

כף תבלין לעל-האש (של מימון)

מעט כורכום

2 כפות שמן

מעט אבקת מרק עוף (ללא MSG)

פלפל שחור, מלח גס

מערבבים הכל עם תפו"א, מסדרים שורות של תפו"א על תבנית מרופדת בנייר אפייה

עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום 180 לשעה

לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ומנמיכים ל- 160 לעוד חצי שעה 40 דקות לשיזוף

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *