תפו"א שכמה שלא תכינו מהם, תמיד יבקשו עוד (:
5-6-7 תפו"א מזן דזירה, קלופים ופרוסים לפרוסות
בעובי ס"מ וחצי
בקערה לשים:
כף וחצי פפריקה מתוקה
3 כפות בצל מטוגן (משתמשת בבצל מטוגן מוכן של "דורות")
כף רוטב ווסטשייר
כף תבלין לעל-האש (של מימון)
מעט כורכום
2 כפות שמן
מעט אבקת מרק עוף (ללא MSG)
פלפל שחור, מלח גס
מערבבים הכל עם תפו"א, מסדרים שורות של תפו"א על תבנית מרופדת בנייר אפייה
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום 180 לשעה
לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ומנמיכים ל- 160 לעוד חצי שעה 40 דקות לשיזוף
כתיבת תגובה