בניצה בשרי – מאפה פילו ובשר טחון


מצרכים:

6 עלי פילו
300 גר' בשר בקר טחון
חציל קלוי קלוף וקצוץ
2 ביצים
בצל קטן קצוץ
שמן סויה לטיגון
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור

אופן הכנה:


מטגנים את הבצל עד שקיפות בשמן סויה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן 2-3 דקות. כשהבשר קיבל צבע מוסיפים את החציל, ממליחים ומפלפלים.
מבשלים עוד מספר דקות. מורידים מן האש, מוסיפים את הביצים ומערבבים מיד היטב. משמנים תבנית אפיה בשמן סויה, מניחים מעל 3 עלי פילו מקופלים לשניים כל אחד. יוצקים מעל את תערובת הבשר וסוגרים שוב בשלושה עלי פילו מקופלים לשניים כל אחד. טורפים חלמון ביצה עם מעט שמן סויה ומורחים מעל בעזרת מברשת. לפני האפייה חותכים למנות אישיות ומכניסים לתנור. אופים בתנור 20-25 דקות בחום של 180-200 מעלות

בסיום בישול הבשר, הוספתי חבילה של תרד טרי, ערבבתי ואז יצקתי לתבנית.

הוספתי חופן של צנוברים לתערובת הבשר (בסיום הבישול) ועוד חופן לאחר האפייה לקישוט.
לתערובת הבשר הוספתי תבלינים: בהרט, קינמון, כורכום, פטרוזיליה מיובשת.

מקור המתכון – צחי בוקששטר, עם שינויים שלי

[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>