המתכון שייך לתמר לרמן ז"ל
מצרכים:
3/4 כוס קמח תירס
כוס ורבע קמח
5 כפיות אבקת אפיה (2 שקיות)
4 כפות סוכר
1 כפית מלח
לערבב יבשים יחד, ולהוסיף:
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת
מערבבים היטב ויוצקים לתבנית קטנה
התבנית שאני משתמשת היא חד"פ מלבנית, הכי קטנה שיש, מה שנקרא חמגשית (:
אופה 20 דקות, על חום 180
הלחם יוצא במרקם של עוגה, והכי טעים, לפורר ממנו לתוך מרק סמיך ((:
[shopeat_button]
כתיבת תגובה