מצרכים:
1 שקית מדליוני תרד קפוא
1 שמנת לבישול 10%
2 כפות גדושות מיונז
4 ביצים
2 בצלים קצוצים דק
3 כפות פירורי לחם פנקו
1 כף חרדל גרגירים
כפית שטוחה אגוז מוסקט
מלח ופלפל לבן
1 שקית צנוברים
אופן ההכנה:
מפשירים את התרד וסוחטים היטב.
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
בקערה שמים ביצים, שמנת, חרדל, מיונז, פירורי לחם, בצל מטוגן ותבלינים, מוסיפים את התרד.
יוצקים 2 כפות שמן לתבנית ומעל מפזרים עוד פירורי לחם, מעל יוצקים את הבלילה ומעל מפזרים את הצנוברים.
אופים 40 דקות בחום 180, עד השחמה ויציבות.
כתיבת תגובה