פטריות קריספיות באיולי וממרחי אוליביה

 

מצרכים:

סלסלת פטריות פורטבלה (קטנות), קטועות רגל

1 ביצה שלמה מדוללת בכף מים

מלח, פלפל שחור

פירורי לחם – פנקו

 

להגשה:

1 כף גדושה ממרח פסטו פטרוזיליה ונענע (של חב' אוליביה)

1 כף גדושה פסטו כוסברה (של חב' אוליביה)

4 כפות מיונז

 

אופן ההכנה:

מנקים את הפטריות (לא שוטפים!), טובלים בביצה ובפנקו ומניחים על נייר אפייה מרוסס בשמן

אופים 20 דקות בערך, עד השחמה קלה של הפירורי לחם

בינתיים מכינים את האיולי – בצלוחית קטנה מערבבים כף אחת ממרח הפסטו פטרוזיליה-נענע ב- 2 כפות מיונז ובצלוחית שניה את ממרח הפסטו כוסברה עם 2 כפות מיונז

מגישים את הפטריות חמות עם האיולי ומתענגים ((: 

קטגוריה: כללי, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>