מצרכים:
סלסלת פטריות פורטבלה (קטנות), קטועות רגל
1 ביצה שלמה מדוללת בכף מים
מלח, פלפל שחור
פירורי לחם – פנקו
להגשה:
1 כף גדושה ממרח פסטו פטרוזיליה ונענע (של חב' אוליביה)
1 כף גדושה פסטו כוסברה (של חב' אוליביה)
4 כפות מיונז
אופן ההכנה:
מנקים את הפטריות (לא שוטפים!), טובלים בביצה ובפנקו ומניחים על נייר אפייה מרוסס בשמן
אופים 20 דקות בערך, עד השחמה קלה של הפירורי לחם
בינתיים מכינים את האיולי – בצלוחית קטנה מערבבים כף אחת ממרח הפסטו פטרוזיליה-נענע ב- 2 כפות מיונז ובצלוחית שניה את ממרח הפסטו כוסברה עם 2 כפות מיונז
מגישים את הפטריות חמות עם האיולי ומתענגים ((:
כתיבת תגובה