[shopeat_ingredients]
מצרכים:
500 מ"ל קרם קוקוס מפחית שימורים (לשים לב, יש נוזלי קוקוס וקרם קוקוס)
1 מקל וניל
4 חלמונים
100 גר' סוכר
2 כפות קורנפלור
[/shopeat_ingredients]
[shopeat_button]
אופן ההכנה:
חוצים את מקל הוניל לאורכו שמים בסיר עם חלב הקוקוס, מחממים יחד
בקערה נוספת שמים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור – מערבבים היטב יחד
מוציאים את מקל הוניל ומגרדים מתוכו את התוכן, מוסיפים לסיר
מעבירים מעט מהחלב החם לתוך החלמונים להשוואת טמפרטורות ומערבבים היטב
מעבירים לסיר את כל הבלילה על להבה קטנה ובוחשים עד שהמסה נעשית מוצקה וכבדה לערבוב
מורידים מהאש, מעל מפזרים אבקת סוכר (מונע את הקרום האופייני) ומקררים שעה במקרר
מקציפים 100 מ"ל שמנת צמחית ומקפלים לתוך הקרם פטיסייר, לאוורר מעט את המסה
כתיבת תגובה